tisdag 4 oktober 2011

Variation!

Det där med att man kan träna bort träningsvärk... "Sooo not true!"
Igår gled jag iväg (eller ja, glida var väl att ta i) men i alla fall. En ny runda. Tänkte kört en gammal, men tog en helt annan än det var tänkt och det var faktiskt riktigt trevligt med lite variation! Totalt blev det 6,3 km på lite dryga 41 minuter. Helt ok känsla, det flöt på riktigt bra bitvis!

Någon dag blir det dock intervaller. Måste köra lite kvalitetspass också! :-)

Något som jag däremot märkte på passet var, om jag slappnade av i axlarna och pendlar lite mer med armarna (försökte hålla 90 grader där) så kändes löpningen inte lika tung. Jag fick liksom lite mer "gratis" fart. Ska prova detta nästa gång igen och se så det inte var inbillning. :-)


Träningsvärken från Body Pumpen sitter fortfarande i efter lördagens pass, trots lååång stretching efter löpningen! Jag blir verkligen "handikappad" i en halv vecka efter ett sådant pass.
Undra om det är fler eller bara jag? Är det verkligen normalt med 4 dagars träningsvärk...?? :-(

3 kommentarer:

 1. Vill du vinna veckans blogg?
  Jag har just nu en tävling där man kan få sin blogg omnämnd under en vecka.

  Samtidigt finns möjligheten att sprida information om Rosa Dygnet, ett träningsevent där alla pengar oavkortat går till Rosa Bandet-insamlingen.

  SvaraRadera
 2. Variation är A och O om man vill få resultat =)

  SvaraRadera
 3. Va duktiga alla är, jag har inte kommit iväg på gymet ännu men lovar o komma igång så fort nya jobbtiderna fungerar :) Alltid någe o skylla på!
  Prova rundan så berättar du sen om de funkade!
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera