tisdag 28 augusti 2012

Gammal och bitter eller...?

Om man är ute och springer och möter ett gäng med unga tjejer (typ handbollslag eller liknande) och man själv håller sig så långt ut på kanten man bara kan!

De springer istället i bredd och vinglar över hela vägen... Är det ok att springa (lite halvt om halvt) in i den tjejen som är närmast? Eller är jag bara en bitter gammal 30+:are....? *harkel*   ;-)


12 kommentarer:

 1. Klart att det är!
  Har kanske inte så mycket med ålder att göra... men du får väl också ta plats?

  SvaraRadera
 2. Toppar detta med att öht så går/springer/cyklar folk allmänt i bredd och värst är alla människor med någon typ av barnvagn.

  _tanten_

  SvaraRadera
 3. Åh, det är helt okej! Haha, jag är likadan, måste liksom markera att hey, ni äger inte hela världen. :)

  SvaraRadera
 4. Du är för ung! När du är uppe i mer respektabel ålder så kommer du förstå att alla de där unga är osäkra och utan styrsel på sina armar och ben. ;-)Eller så var det för att de ville vara nära dig. :-)

  SvaraRadera
 5. Klart man kan! Jag vrålade till en skolklass (typ 7:or-8:or) att de skulle flytta sig. Ingen rörde sig ur fläcken så jag spände kroppen stenhårt och sprang rakt igenom klungan. De föll nästan som bowlingkäglor och jag såg att läraren blängde på mig. Men vad fan... ta upp en hel bred stig i ett elljusspår när det finns folk som springer på tid. Nej det går inte för sig...

  Så nu kan vi konstatera tt det finns fler 30+:are som beter sig likadant!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag brukar också stånga mig fram ibland. Försöker vara vänlig och ropa men när de inte flyttar sig får de skyla sig själva. Fast lite synd om mannen som hoppade in i ett brännässelsnår när jag sprang förbi var det kanske...

  SvaraRadera
 7. Klart du kan ... säg gärna nåt spydigt också när du springer förbi ;)

  Verkar som din träning går bra?

  SvaraRadera