tisdag 7 augusti 2012

Öm, stel och lite yoga på det.

Jodå, jag lever..! 
Benhinnorna är ok. Höger hälsena känns (mer) ok. Däremot har jag fortfarande känningar på nedre, vänstra delen av ryggen. Om ni tänker er "höftknölen" på framsidan; det finns ju en även på baksidan; bäckenknöl (eller vad man nu kallar den...? Haha!) Där gör det i alla fall lite ont. Känns som ett muskelfäste (?) som är lite ömt.

Igår var det total vila, vilket var välbehövligt. Idag blev det ett lättare hemma-pass, då jag fortfarande inte känner att kroppen är 100 % återhämtad. Det blev Karro:s augusti-utmaning: 1 min planka - 1 min ryggresningar - 1 min planka - 1 min ryggresningar.

Jag la även till 3 x 15 st armhävningar och sen lite yoga. 4 stycken "vanliga" solhälsningar. Herregud, vad stel jag är?! Måste, måste, måste (!) köra mer rörelseträning. :-P



10 kommentarer:

 1. Jag ska kämpa med min stelhet imorgon på ett bodybalancepass tänkte jag ^^ Haha! Hoppas muskelfästet skärper till sig snart!:)

  SvaraRadera
 2. Tycker du är så himla duktig som gör hemmaträning! Så rätt att ta hand om sin kropp!

  SvaraRadera
 3. Yoga är balsam för en löpstel och löptrött kropp. Testa att göra en enkel rotations-ställning- din rygg kommer att tacka dig. :)

  SvaraRadera
 4. sv:jamen visst är det innebandy! =D

  åå borde oxå stretcha ut ordentligt, riktigt stel idag :D

  SvaraRadera
 5. Här blir det yoga imorgon!

  SvaraRadera
 6. Nej min vän, du MÅSTE inte men du kanske bör? :-)

  SvaraRadera
 7. härligt med yoga!

  Om 11 dagar är det dags, 18 augusti:)

  SvaraRadera
 8. Å, vad duktiga alla är som yogar hemma. Jag har yogat hemma en gång på hela sommaren! Tur att höstterminen börjar snart för jag är verkligen kass på hemmaträning....

  SvaraRadera