söndag 19 augusti 2012

The tired or crazy woman...?!

Det blev en powerwalk (som det så fint kallas) här hemma igår. Kuperat. Det finns inga alternativ där jag bor. Men det är ju bra för rumpan, så vad tusan...! ;-)

Nästan en timme var jag ute och la även in augusti-utmaningen (3 st 1 minutsplankor och 3 x 15 st armhävningar) på vägen. Vilken skillnad på att göra styrkeövningarna ute! Eller så var det bara inbillning? Tyckte jag hade mer energi och kraft. Tänk vad lite skog kan göra. :-)

Däremot tyckte jag att jag hörde röster i skogarna vi flera olika tillfällen. Och en gång hoppade jag åt sidan i rena förskräckelsen för att jag hörde en häst galoppera bakom mig. För att sen vända mig om och se.... ingenting (?!)  :-o

PS. Jag la mig inte tidigt igår men jag hade nog behövt!
/Hälsningar den numera ännu galnare kvinnan...? Haha!

Bild lånad från google

5 kommentarer:

 1. Hahaha, lite galen ska man allt vara. Livetblir roligare då!

  Och angående din beskrivning i sidan av västgötskanbloggen, att du älskar träning och choklad: Det är ju en URBRA kombination :D

  SvaraRadera
 2. Hahah ja när man hör röster är det nog dags att börja lägga sig tidigare ;)

  SvaraRadera
 3. Håller med tidigare talare - ikväll blir det tidig läggning :) Önskar jag hade ditt drive att orka med plankan mitt i en powerwalk!!

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Kan nästan se det framför mig. : )Dock känner jag igen mig lite, om jag är riktigt trött kan jag oxå bli nojig och se/höra sånt som inte finns. ; )

  SvaraRadera
 5. Jag hör också röster i skogen. Du är inte ensam :) Men jag tror att det kan vara riktiga röster man hör. Det är så tyst i skogen att tom nån som är långt borta hörs.
  (Det är iaf en bättre teori än att vi ska vara galna ;) )

  SvaraRadera