onsdag 8 augusti 2012

Lägga ner den här bloggen..

...och eventuellt  flytta min träningsblogg till wordpress istället.
Men innan jag  gör det tänkte jag höra med er. Ni som sitter på lite olika bloggsajter och kanske iphone, androider och annat; är det några för- eller nackdelar med wordpress vs. blogspot tycker ni? I slutändan vill jag ju att det ska vara så smidigt så möjligt för mina läsare. :-)


16 kommentarer:

 1. Jag använder wordpress och älskar den, går att göra väldigt snygg! Enkel att läsa i mobilen också.

  SvaraRadera
 2. Hmm.... jag vet inte! Jag tror jag gillar blogspot mer än wordpress. Sådär spontant! Men jag är inget proffs :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag använder wordpress och tycker den är supersmidig. Men jag har å andra sidan ingenting att jämföra med...

  SvaraRadera
 4. Jag tycker bättre om Blogspot, men "bara" av den enkla anledningen att det är bättre och synligare text, vilket underlättar för mig med min synskada:-)

  SvaraRadera
 5. Inget proffs här heller, men var på väg att flytta till WP, men jag stannade kvar. :)

  SvaraRadera
 6. Båda funkar fint på min smartphone. Skulle jag själv byta blogg idag skulle jag antagligen välja wordpress, men då skulle jag antingen vara tvungen att betala för min domän eller byta namn på bloggen (curroergosum.wordpress.com går inte att registrera). Dessutom är jag rädd att man lätt tappar en hel hög läsare i och med en flytt. Svårt det där.

  SvaraRadera
 7. Gillar blogspot mer än wordpress, har wordpress på Röhnischbloggen och jag tycker att min egen blogg är mycket enklare att fixa med!

  SvaraRadera
 8. Jag har bara använt wordpress, men jag tycker att det är rätt så lätthanterligt. Bra app också. Och lättare att kommetera på...

  SvaraRadera
 9. Jag har kört med Wordpress på dessi.se ända sedan starten för typ 7-8 år sedan och är toknöjd! För mig finns det ingen annan bloggplattform. Men jag måste tillägga att det är värt att köra en egeninstallerad version istället för att Wordpress hostar den.

  Jag har startat en annan parallell blogg (som jag kommer out:a om senare) via City Network och det är kanon! Du köper ett webhotell och får en egen Wordpress-installation på köpet för 10 kr/mån första året och sen blir kostar det 74 kr/mån. Du kan då installera vilket tema du vill, fixa stilmallen som gör att du kan modifiera utseendet precis som du vill och lägga till olika plugins och funktioner.

  http://www.citynetwork.se/

  SvaraRadera
 10. Vill också tillägga att egeninstallerad Wordpress kräver lite mer av användaren för att få igång det och fixa iordning så man får den att se ut som man vill. I Blogspot finns ju ett design-verktyg medan man i Wordpress själv går in manuellt i stilmallen och fixar med kod. Kan man detta är Wordpress helt fantastiskt :)

  SvaraRadera
 11. Blogspot är mycket enklare att läsa och kommentera än wordpress på mobilen eftersom på den senare måste man mata in personinformation varje gång vilket gör att man drar sig för att skriva något.

  SvaraRadera
 12. sv: hmm för att rosa är så sjukt mkt snyggare än svart?? =D vi borde se det bästa med det ist för de tråkiga =D tänk att vi kan ju faktiskt ha både rosa och svarta =D vilken kille skulle gå in med rosa handskar? =D

  SvaraRadera
 13. jag har blogg.se så jag kan inte svara på de tyvärr :/ Den krånglar som fan så ta inte den vad du än gör.

  Ja intervallerna tog död på mig idag, som vanligt :P

  SvaraRadera
 14. Jag kör wordpress men hade blogspot tidigare. Tycker de är rätt likvärdiga, både som läsare och användare. Men det är ju kul att bygga om!
  En fördel med blogspot: den ägs av google. Google favoriserar sina egna prylar, vilket innebär att om ngn söker på ex löpning så hamnar en träff på din bloggspotblogg högre upp i träfflistan än en träff på samma ord i en wordpressblogg.

  SvaraRadera
 15. Jag gillar wordpress bättre, tycker i all slöhet att det är lite jobbigt att kommentera här på blogspot och det krånglar rätt ofta så jag får skicka kommentaren 2 gånger ^^ Men båda funkar för mig!

  SvaraRadera
 16. Läser främst via mobilen (android), å det är mycket jobbigare att kommentera hos wordpress eftersom jag måste fylla i alla uppgifter varje gång...

  SvaraRadera