fredag 29 juli 2011

Kan man lita på löplabbet, Runners store m.fl...?

Jag, liksom många andra går till utnämnda butiker för att få sina fötter bedömda. Neutrala, lätt pronation eller överpronerare? Idag skriver DN en artikel som, med tanke på kommentarerna, tycks väcka mycket känslor!
Hela artikeln byggdes på att en person gick till fyra olika butiker och fick, mer eller mindre, fyra olika utlåtanden...


Nu sitter jag här och funderar på om mina skor verkligen är bra? Än så länge har de ju känts bra, men å andra sidan vet jag inte om min högra fotled (som krånglar lite då och då) har varit svag från början eller om det är något som börjat nu...?
Det är väl bara att fortsätta och springa och köra lite tåhävningar och se om det blir bättre. Benhinnorna har nästan slutat krångla med mig sedan jag bytte skor i alla fall. Alltid något!

2 kommentarer:

  1. Jag litar tyvärr inte på dem efter det som hände när jag köpte skor där. Kram

    SvaraRadera
  2. Där jag bor finns en kedja som heter Fot&Skospecialisten, där fick jag hjälp att prova ut skor av en ortoped som jobbar där. Jag har aldrig haft så sköna skor, det är som att springa på moln :) Annars så tror jag man ska gå på det som känns bra för fötterna. Att det inte klämmer eller gör ont någonstans, samt att de har bra dämpning.

    SvaraRadera