fredag 15 juni 2012

Fotbollsintervaller!

Jag som hade tänkt träna idag...
Det är mycket som inte går som planerat just nu. Sambon skulle upp till Värmland helt "plötsligt"!
(Ok, han kan ha nämnt det... Kanske).  ;-)

Istället blev jag gräsänka över helgen, med tre barn. Träningstid i form av (apjobbig burpees-) hemmaträning...? Ja, möjligtvis. Löpturer däremot, kan jag nog bara glömma... :-(


Däremot har jag, som aldrig (och då menar jag ALDRIG!) kollar på fotboll, tänkt att titta på Sverige-England ikväll. Att titta på 20 (eller är det 22?) spelare som springer som galningar; det måste väl nästan räknas som träning, eller hur?! :-)


4 kommentarer:

 1. När jag tränade inför gt varvet mötte jag en mamma som var ute o sprang i skogen med sina fyra söner som var alltifrån 4-10 år ( gissar jag) stannade inte och frågade men 3 av dem hann att säga mamma medan jag sprang bakom, om o förbi.....kanske vore något, om du vill springa menar jag.

  SvaraRadera
 2. Ta med barnen och låt dem leka Zlatan på en fotbollsplan närheten. Så kan du köra barfotaintervaller på tvärsen över plan samtidigt. Skitskoj!

  SvaraRadera
 3. Javisst är de underbart när de känns mindre bra och tiden visar något annat. Är så glad över att jag orkade springa 5 km och att knäet höll :P
  Du får göra upp en bana ute på trädgården och låta barnen vara med och springa plus göra olika övningar vettja :P

  SvaraRadera
 4. Det är bland det värsta som finns, såna där kallduschar som kastar omkull all planering. När det sen börjar kännas bekant, att man nog hade hört det förut, blir jag så arg på mig själv!
  Men du hittar säkert på något fiffigt! =0)

  SvaraRadera