onsdag 20 juni 2012

När vi tror att vi inte har mer att ge...

Jag hittade en länk häromdagen där personen i fråga menade: "När vi motionärer känner oss helt slut, är vi verkligen helt slut, eller kan vi alltid ge lite till?"

Tja... Avgör själva. Jag vet (ärligt talat) inte om jag ska vara HELIMPONERAD av dessa personer eller om jag bara tycker att de är dumdristiga..? Det kan ju inte vara bra...? :-O


10 kommentarer:

 1. Men när man har tränat för nåt sånt i kanske flera år, då vill man inte ge upp 100 meter från målet. Jag hade nog också krupit :)

  SvaraRadera
 2. Hahaha herregud, jag tror nog det mest lutar åt galna.. :P

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, oj trodde att de slogs om 1:a plats men 4:e... vad jag skratta när hon bakifrån kom. Men som sagt har man tränat och kämpat för detta så finns det ju inget annat än att komma i mål!! Kunde ingen gett dem lige energi innan mål?

  SvaraRadera
 4. Usch .. jag tyckte det såg otäckt ut.. Kan väl aldrig vara bra. Eller !? Fast har man så nära till mål vill man nog inte ge upp ..
  Ha en trevlig midsommar!
  =)

  SvaraRadera
 5. De där är ju helt sjukt. jag kände tårarna komma och jag känner verkligen med dessa människor. De måste varit den bästa fjärde plats hon fått :P

  SvaraRadera
 6. Vad hemskt! Mår riktigt dåligt när jag ser det... Förstår också att man vill fullfölja, men när kroppen så tydligt säger ifrån...

  SvaraRadera
 7. Nej fy. Ryser i hela kroppen och det värker i hjärtat. Ett par 10 st kalhydratsgeler hade jag velat trycka i henne...haha! Så många deltagare man sett under lopp, som pressar sig alldeles för hårt. Hoppas hon mår väl i alla fall :)
  Men absolut, oftast har man ganska mycket kraft kvar när man tror att man är helt slut!

  SvaraRadera