måndag 23 april 2012

Bort med svagheten!


Skönt att höra. Tror jag... ;-)

Jag tänkte igår och imorse att jag skulle kört lite styrka på gymmet idag.
Det blev inte som jag tänkte.... Aj, aj, aj vad klen och ynklig jag känner mig. Jag är öm i varenda muskel från undersida fot till axel, efter gårdagens terrängpass.

Satan i gatan vad mycket småmuskler man måste använda (och mycket bål!) när man springer i skogen...?! :-O

Imorgon får jag se om jag hinner träna. Sönerna ska iväg på en aktivitet. Antingen får jag försöka springa när de kommer hem, alternativt köra lite hemträning. Idag blir det lugnt i alla fall. Kroppen skriker "vila"! Högt och tydligt. Då lyssnar jag.

Ska ni träna något idag? :-)

12 kommentarer:

 1. Ah... är det SKOGENS fel att jag har träningsvärk? Det var nämligen en jävla massa backar och så när jag sprang idag. Så om jag springer på ett ställe i skogen där det är plant. Tror du jag får mindre ont i ljumskarna då?
  Så glömde jag ju att strecha också...

  Jag har just kommit hem från två timmar styrketräning! Lite hemträning låter ju trevligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, ljumskarna är med största säkerhet pga backar. Just där hade jag ont i slutet av gårdagens runda också.

   Radera
 2. Låter härligt med träningsvärk ..;)
  Jag har varit på ett Cirkel-fyspass kändes skitjobbigt idag. Kanske för att jag utmanade mig i Jägarvila innan. Med skakande ben ramlade jag ihop på 2,44 .. fy att det ska vara så jobbigt.
  Efter förra veckans CF hade jag träningsvärk i 4 dagar!! Ändå tycker jag att jag strechar noga ..
  =/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr hjälper stretch föga mot just träningsvärk. Däremot är det bra i andra avseenden. (Men även där finns delade meningar). :-)

   Radera
 3. Här blir det inte heller någon träning idag. Inte för att kroppen skulle säga nej till det, men även familjelivet behöver sin tid. Känns lagom att prioritera träningen två av veckans fem vardagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får tänka lite på det också. :-)

   Radera
 4. Feel the pain, haha! Hoppas du lyckas klämma in ett pass imorgon då.

  För egendel så blev det drygt 6km löpning idag. Jag såg tre rådjur som sprang över vägen precis framför mig!

  SvaraRadera
 5. Äntligen!
  Började med att läsa tidningen i en minut, efter det började jag fundera på vad jag skulle göra med armarna. Men i morgon kör jag igen, utan minsta tillstymmelse till fusk;0)

  SvaraRadera
 6. Hehe. Träningsvärk is da shit!
  Och det betyder att du jobbat på bra! :-)

  SvaraRadera
 7. Galet är det, var ju på orienteringstävling förra helgen och kollade och dom löpte som galningar mitt i skogen! Alla var smala som streck också så kan ju anta att det är riktigt ruff konditionsträning det där ;D Dom använde tydligen musklerna i fötterna istället för ögonen när de "såg" var de satte fötterna så nog blir man extra tränad i terräng :D

  SvaraRadera
 8. Träningsvärk är, beroende på hur man väljer att se det, antingen ett h-vete eller helt underbart. Jag väljer oftast att se det på sistnämnda vis. Härligt att känna att man användt kroppen och jobbat hårt.
  Idag blev det en tur till gymmet - 30 min löpning + 60 sit-ups. Hade tänkt vila idag... så jag är rätt nöjd med bonuspasset :-)

  SvaraRadera