lördag 21 april 2012

Ska det vara frukost, ska det vara FRUKOST!


Snacka om att man är en vanemänniska! (Eller ja, i alla fall jag). Jag äter alltid samma frukost. Vilket kanske kan diskuteras... Men bärblandningen gojibär, tranbär, havtorn, blåbär och björnbär är sååå god tillsammans med yoghurt. Inte söt, utan sådär härligt syrlig!

Idag när jag vaknade var yoghurten slut så jag var "tvungen" att äta mörk smörgås med gravad lax. Också jättegott, men det känns inte alls som frukost! Mer som mellanmål eller kvällsmat. Frukost är just bär och yoghurt. Haha!

Igår körde jag jägarvila igen. 1 min och 42 sekunder blev det. 9 sekunder längre än första gången. Det artar sig! Men jag lär nog aldrig komma upp i nästan 5 minuter... *fortfarande imponerad av Anniken*

14 kommentarer:

 1. Men ÅÅÅH! Jag trodde att ditt rekord forfarande var 1.33 på jägarvila! Och jag som var så nöjd över att just ha gjort 1.40!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du ska vara nöjd ändå! Du ska slå dig själv, inte mig. :-)

   Radera
 2. Jag är också en sucker för vanor, spciellt på frukosten. Samma varje dag, år ut och år in. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att jag inte är ensam då.
   Det hade kanske varit värre om det var något mer onyttigt frukostalternativ. ;-)

   Radera
 3. GOTT!! Hoppas verkligen det var brallorna, annars köper jag snart ett par själv och skickar till dit. Borde ju gå snabbare :O)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ingen panik. Men tack för förslaget. Det är tanken som räknas. ;-)

   Radera
 4. Lysande att slå sitt rekord .. har inte vågat testa mer, för fy vad jobbigt det var.
  Den bärblandningen har jag inte testat än. Är det ICA`s ??

  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är tokjobbigt! Det tar emot mentalt, när man ska ställa sig där mot väggen, nu när man VET hur jobbigt det är... Hihi!

   Japp, Ica´s egna blandning. Jag var lite skeptisk de första gångerna. (Tyckte den var för sur). Men det är en vanesak. :-)

   Radera
 5. Frukostar kan jag äta dygnet runt... Finns det någon bättre måltid?
  Jägarvila är inte lätt. Grymt bra ändå ju!
  Och tack för pepp! Det är helt sjukt vad psyket spelar stor roll här. För hade jag inte haft maran som mål hade det varit en piece of cake att springa.
  AAARGH!!! Gäller att kontrollera det där spöket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju det där med träning. Man lägger massor av tid på den fysiska, men alldeles för lite på den mentala. (Och det gäller nog oss alla!!! Inte menat bara mot dig alltså). :-)

   Men lycka till nu på maran! :)

   Radera
 6. Jägarvila är nog det jag tänker mest på just nu... från att ha varit helt omedveten om såväl ordet som om aktiviteten som sådan eller vad man nu kallar det...

  Bra jobbat! Men det skriver jag ju jämt till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du går omkring och tänker på det alltså? Haha! Förlåt, det känns som jag har nästlat mig in och lite grann förstört ditt vardagsliv. Hihi! ;-))

   Radera
 7. Låter bra att vila om du inte känner dig hundra. Jag ska nog oxå ta mig en runda imon, hoppas vi båda kommer iväg =)

  Du är för rolig, samma frukost. Jag gillar att variera mig. Dock måste de vara väldigt smidigt för du behöver inte så jag, tänka på vad du ska äta =)))

  SvaraRadera