onsdag 11 april 2012

Springa i regn!

Igår vann pennbenet, till skillnad från i helgen. Direkt efter jobbet var det ut, ut, ut. (Konstigt att jag har lättare att ta mig ut efter jobbet. Borde det inte vara tvärtom, när man är ledig har man ju ofta inte så mycket att göra och är utvilad?)

Det kändes ganska bra. Framför allt efter ca 4,5 km när jag kom i en andra andning. (Varför måste den komma så "sent"...??)
Totalt blev det 7,5 km och som sagt, den absolut bästa känslan var i slutet. Tyvärr vågade jag inte springa längre, för jag kände av den där molande värken på insidan av
 båda (!) benen lite, lite grann. Så det blev mycket stretch igår. Hoppas det hjälper!

Slutklämmen som sammanfattar det hela är väl egentligen det gamla pensionärsparet jag mötte på parkeringen efter passet. Varpå farbrorn tittar på mig under sitt STOOOORA paraply;
"- Oj, någon så dyngesur har jag nog aldrig sett...?!"
Japp, dyngesur var jag... Och ganska sketen också. Men det var ändå något slags "fridfullt" med att springa i regnet. Men det var tydligen bara jag och ett fåtal löpare till som tyckte det idag...  De flesta andra man möter tittar på en som om man hade en skruv lös. Hihi! :-)


16 kommentarer:

 1. Jag älskar att springa i regn. Men tycker det är tufft att komma iväg efter jobbet :)

  SvaraRadera
 2. Grymt jobbat ju!! :D Tycker också det är ganska najs att springa i regn, luften blir så himla frisk och lätt att andas :) Grym myskänsla också när man kommer ur duschen och hoppar i torra sköna kläder :)

  SvaraRadera
 3. Härligt!

  Jag lyckades faktiskt undvika regnet på mitt pass igår. Extra skönt eftersom jag har en liten småförkylning som ligger i bakgrunden och inte riktigt har bestämt sig för om den ska bryta ut än eller inte.

  Just den där känslan när man springer i skitväder och folk runt omkring en tittar som om man vore dum i huvudet eller i alla fall från en annan planet... den kan jag tycka om. Då känner jag mig stark och duktig och bättre än alla dom andra som inte tagit sig iväg på en löprunda i skitvädret... Omvänd psykologi på nått sätt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, där har du en poäng. Man känner sig Udda, men på ett bra sätt. :-D

   Radera
 4. Jag gillar att springa i regn, duggregn. Det är så härligt uppfriskande.

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat! Men jag förstår dig för när man har mycket att göra blir man tidseffektiv och hinner med allt och när man har lite att göra segar man och skjuter upp det enda lilla som måste hinnas med!

  SvaraRadera
 6. Imponerande, jag borde också ta mig ut i kväll på en runda...men lunchens booty klass i benen gör dem extremt sega. Gissar att det är soffan som vinner ikväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Booty klass??
   Vad är det? Låter kul! :-)

   Radera
 7. Bra jobbat! 7,5 km är inte illa pinkat (för att använda ett av min fars uttryck). Och du, det heter scheten i alla fall om man är från Schlätta (som jag är). ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja, klart det heter "scheeeten"! Hihi! :-D

   Radera
 8. De är du och jag som är så galna att vi ger oss ut =)
  Mycket bra jobbat!

  SvaraRadera
 9. Det bästa är när de svalkar!:)

  SvaraRadera
 10. Bra att du kom ut i regnet! Fint jobbat!

  SvaraRadera
 11. Härligt! Och bra jobbat. Att vara dyngesur är bra för hyn tror jag.;-)

  SvaraRadera
 12. Nice! Och den underbara känslan att få ställa sig i duschen efteråt!

  SvaraRadera
 13. Visst är det fantastiskt skönt att springa i regn?!

  SvaraRadera