söndag 17 juni 2012

Var är motivationen?

Jag är inne i en motiationssvacka. Kroppen skriker efter träning (konstigt nog?) men mentalt är jag bara trött, trött, trött! Jag var på apoteket häromdagen och köpte tabletter med järn- och magnesium-tillskott bl.a. Jag som ALDRIG brukar köpa (eller tycker om att äta) kosttillskott och liknande... :-P

Jag är verkligen helt slut i hela kroppen. Helgens dåliga sömn, som gräsänka med tre barn, har inte gjort det hela bättre. Motivationen måste infinna sig! Att tappa den nu, när terrängloppet ligger  13 veckor bort... Tajmingen kunde inte vara sämre...!  7 kommentarer:

 1. Jag känner exakt samma!! Vill träna men kroppen är helt enkelt helt slut! Ska försöka träna bättre nästa vecka!

  SvaraRadera
 2. Motivationen kommer tillbaka! Tänk inte att den "måste" infinna sig, för då känner du dig bara pressad och stressad över det. Bättre att bara slappna av och vila hjärnan ett tag!

  För du kommer att bli pigg igen!:) (säger jag som total-fastnat i soffan efter en sovmorgon till 11... Ösregn är inte bra för nåns motivation!)

  SvaraRadera
 3. Ibland måste man få lite pepp för att komma igång igen, här kommer det
  Kom igen nu'rå, du fixart!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Har också varit trött en lång tid, matt och orkeslös. Idag "tvingade" jag mig ut på en löptur (en långsam men ändå 10 km), vet inte om det är bra eller dåligt.!? Känner mig i a f piggare nu efteråt. Men jobbigt är det att energin är borta!
  På mig brukar det oftast funka med tidig morgonträning (30 min räcker) - då hinner jag inte känna efter ordentligt. Och energin brukar komma på köpet. Ska ta tag i det nu i veckan har jag tänkt.
  Hoppas det vänder för dig snart!

  SvaraRadera
 5. Jag är också inne i en svacka nu, men motivationen kommer tillbaka, jag vet det, för dig också!

  SvaraRadera
 6. Åh, va jag känner igen det där. Jag hade ju min totaldipp för några veckor sedan - lagom till Blodomloppet som jag därmed gjorde sämsta tiden på länge på.

  Jag vet inte riktigt hur man gör för att hitta tillbaka. Springa i grupp gav mig en viss kick. Och försöka fortsätta träna i lugnt tempo, inte pressa kroppen, men ändå ge den en chans att hitta tillbaka till lusten och flytet.

  Hoppas du snart hittar din motivation igen! (Annars får du komma hit och springa med oss och GRC!)

  SvaraRadera
 7. fler som verkar vara inne i en motivationssvacka nu, är det någonting som går? :)
  Är precis som du. Jag vill träna men känner mig så otroligt trött!

  SvaraRadera