torsdag 8 mars 2012

Babysteps...

Igår blev det 2 km som uppvärmning. Kände lite, lite grann i foten/benet, men det försvann efter ett par minuter och jag har inte känt något alls nu efteråt! "Babysteps"! :-)

Efter det var det en timmes Body Balance. Sååå skönt! Nu har jag förvisso blivit bättre på att köra rörelseträning, men man borde nog köra ännu mer  egentligen. Kroppen känns helt avslappnad och mjuk efteråt. Underbart! 

Är ni "bra" på att få till rörelseträning?


4 kommentarer:

 1. Fm passet gillar jag som en form av rörlighetstränng, men jag borde köra yoga/pilates/ body balance MINST en gång i veckan, undra varför jag inte tar tag i det!?

  SvaraRadera
 2. Superdålig på det där med rörelseträning :) Och stretch!

  SvaraRadera
 3. Jag försöker få "balans" i min träning som består av joggin, styrketräning & yoga (Sumba ibland för det är så kul.). Jag tycker det är roligare & tror även det är bra för kroppen med variationen.
  Just nu yogar jag varje dag (hela mars!) hoppas få in en rutin att göra det lite oftare för det är så skönt! BB har jag också testat på ett annat gym förut - är ett bra pass!
  Ha en härlig fredag!
  = )

  SvaraRadera
 4. Jag är på tok för dålig på det. Jag brukar intala mig när jag tränar att jag ska springa först och sedan avsluta med pilates men det blir väldigt sällan så. Fast jag vet att jag borde. Håller med Livskraft, undrar varför jag inte tar tag i de?

  SvaraRadera