fredag 23 mars 2012

Revansch!

Idag var det dags för ett nytt försök.
En löprunda i solskenet. Jag gick en timme tidigare från jobbet och siktade in mig på en timme. Det blev "bara" dryga 46 minuter (och 7 km), för jag kände av lite huvudvärk sista 1,5 kilometern och vågade inte ta ut mig mer. Men i övrigt; U.N.D.E.R.B.A.R.T.!!!
Benen var pigga och lungorna (nästintill) återställda efter förkylningen. 


Det var helt klart skönaste rundan på länge. Ingen gps-klocka, inga krav. Bara jag, solen och +16 plusgrader tillsammans i en härlig känsla. Jag sprang lite på måfå. Stack av på en väg där jag inte brukar springa och var lite "lost" ett tag, men hittade rätt så småningom. Det blev lite mer asfalt än planerat just därför, men kände i princip ingenting i foten/vaden. YEAY!

Jag stretchade noga efteråt också för att inte dra på mig onödig smärta. Hoppas det känns bra imorgon också för på söndag tänkte jag ta en runda till.  FAB! (Som blev nya "inne-ordet" i bloggen)! Hihi! ;-)

19 kommentarer:

 1. Grattis! bästa träningen ju! Och vilken start på helgen, najs :D

  SvaraRadera
 2. Underbart - där ser du, trägen vinner! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Härligt för dig att springa igen!

  SvaraRadera
 4. Det är sånna rundor som verkligen gör att man uppskattar att vara en löpare - Underbart!

  SvaraRadera
 5. Underbart ju och alldeles FAB! Yo go girl.

  SvaraRadera
 6. Vad härligt det lät! Blec riktigt löpsugen idag när soleb sken. Jag var dock redan inbokad på ett cykelpass. Jag föredrar att springa utan klocka, det ger en mycket friare känsla vilken för mig fungerar som en bättre motivationsfaktor :)

  SvaraRadera
 7. Så skönt med lite spring i bena!
  Visst är det uuuuunderbart med solen! :D

  Och ja, man måste veta hur man kysser en groda. Man vet liksom aldrig när man kan ha nytta för den kunskapen ;)

  SvaraRadera
 8. Du kunde! Och det gick ju jättebra!Man måste inte tävla alltid. ;-)I synnerhet inte mot sig själv.

  SvaraRadera
 9. Låter super gött !! Mer sånt som gör vardagen så bra !! Var rädd om hinnorna nu malin ! // Maria

  SvaraRadera
 10. Just ja! Strecha! Det glömmer jag alltid!! Men du härligt jobbat!!! Jag får ju fortfarande inte springa men jag kan ju i alla fall gå jättefort!

  SvaraRadera
 11. Låter riktigt najs. Själv var jag tillbaks på löpbandet igen men jag ska försöka få till ett löppass i veckan utomhus i alla fall. Nu går vi ju mot ljusare tider :)

  SvaraRadera
 12. Var härligt! Jag var inomhus hela dagen och storstädade avkommornas skola, men jag tänkte avundsjukt på alla er som var ute och lubbade.

  SvaraRadera
 13. http://smabarnsmor.blogg.se/?tmp=16172424

  Bra där du är duktig!

  SvaraRadera
 14. Härligt. Och det låter verkligen FAB!

  SvaraRadera
 15. Jag håller med, de är något speciellt med första grillningen. Alla njöt och de var så gott :) härligt att de gick så bra på rundan, hoppas de håller i sig på de viset. Vill med springa ju :/

  SvaraRadera
 16. Åh låter härligt! Jag var sugen på att springa med förra veckan men kom aldrig ut eftersom jag var tvungen att komma hem runt 19-20 varje dag.. Ska bli sååååå skönt att sluta i normal tid hela veckan lång :D

  SvaraRadera