söndag 4 mars 2012

Vasaloppsmorgon...

...men själv sitter man i soffan. Det här året.
Jag har inte åkt tidigare, men hade funderingar i somras att åka i år. Nu blev det inte så, för jag "fastnade" i löpningen istället, men när man ser det underbara vädret i tv är det nästan så att man ångrar sig lite...!


Det längsta jag har åkt på längden är knappa 2 mil och det är ju ett gäng år sen. Men vem vet. Något år framöver kanske jag tränar mig i toppform! ;-)

Har ni åkt vasaloppet?

18 kommentarer:

 1. Vasaloppet kommer jag nog aldrig åka - det överlämnar jag med varm hand till min man. Där emot tjejvasan har jag funderat på att åka i flera år. Men först måste jag få till lite skidträning - svårt i Göteborg med en liten bebis.
  Vår plan är att, när Cornelia blir typ 3 år och kan börja åka lite skidor själv, turas om att åka med henne nere i dom platta delarna av spåret medan den andra tar sig några varv i dom riktiga spåren. Så kanske tjejvasan 2014?!

  SvaraRadera
 2. Jo - jag har! Jag tror att är man bra tränad så klarar man Vasaloppet men vill man ha en bra tid och ha roligt under tiden man åker är det väl just skidor man ska ha tränat. Mycket! Ha en fin sösndag!

  SvaraRadera
 3. har aldrig åkt, men någon gång kanske =)

  SvaraRadera
 4. Varit anmäld men var sjuk.... inne på öppet spår nästa år!

  SvaraRadera
 5. Har en vän som körde utan att ha tränat knappt. (Idag) Det funkade det med. Han är hyffsat tränad. De säger att man fixar det om man är tränad som sagt var. Kanske inget att rekommendera ;)

  sv: Har också ett gäng casall BHs och de funkar på gymmet eller vid typ spinning, men inte vid löpning. Jag måste ha något för större bröst. Fick ett tips om att tejpa ryggen. Ska testa det, för detta är en pain in the ass. Det gör så ont att jag bara vill gråta nu. Men, det får lov att gå det med.

  SvaraRadera
 6. Vi ses där i nästa år :)

  SvaraRadera
 7. Vasaloppet....hm...kanske det ja! Skidor är ju kul, men så långt...det vet jag inte om jag har lust med:)

  SvaraRadera
 8. jag spinnade vasaloppet ;) Kramar

  SvaraRadera
 9. Åkt skatevasan för några år sedan:)

  SvaraRadera
 10. Jäkligt bra träning för hela kroppen är det. Har inte åkt vasan men längd här nere hos oss. Så skönt för kroppen.

  SvaraRadera
 11. Jag blev också jättesugen på att åka. Har aldrig åkt långa, men tjeg- och halvvasan.

  SvaraRadera
 12. Jag har åkt två gånger, och väl i mål har jag båda gångerna lovat mig själv, aldrig mer!

  SvaraRadera
 13. Jag är sugen på att nån gång åka, men e lite skrajsen! :)

  SvaraRadera
 14. Förra vintern blev jag grymt sugen att börja åka längdskidor (som jag avskydde när jag gick i grundskolan för då blev vi ju tvingade att åka)
  Men inte den här vintern heller köpte jag skidor. Löpningen är för rolig för tillfället och mina mål hägrar. Nästa vinter kanske det blir lite skidor :)
  För Vasaloppet tänker jag åka nån gång i mitt liv

  SvaraRadera
 15. Jag har aldrig åkt det, men håller med om att det ser härligt ut. Få se om jag slår slag i saken och åker något år!

  SvaraRadera
 16. Inte hela vasan, men åkte tjejvasan iår. Kan verkligen rekomendera! Jätte roligt!

  SvaraRadera
 17. Jag inte åkt "riktiga" vasaloppet men däremot två stycken öppet spår, nu senast i år. 9 härliga mil! Rekomenderas! Det är superbra träning vintertid och ger lite extra för löpningen. SÅ go for it!

  SvaraRadera
 18. Jajamen, jag åkte ifjol. 11 timmar tog det. Hade inget glid trots proffsvallning för 1500 spänn. Men jag är glad att jag inte klev av! I år såg det helt fantastiskt ut!!

  SvaraRadera