lördag 5 maj 2012

Hur i hela friden...

...ska jag kunna springa imorgon?!
(Jodå, ut ska jag. Om jag så måste "stappla" mig runt!) ;-)

Är det bara jag som får sådan här träningsvärk av Body Pump? Jag kan springa långa/korta intervaller på max eller köra tunga styrkepass på gymmet  tills jag mår lätt illa, ändå är det alltid efter ett BP-pass jag har den mest djävulska träningsvärken. Jag kan knappt gå. Känner mig som en 97-årig tant.... :-O

Ingen annan som känner igen fenomenet? 

14 kommentarer:

 1. Efter ett längre uppehåll från bp kan jag känna det. Men oftast kör jag minst en klass i veckan året runt. Hur tråkigt lät inte det då?

  SvaraRadera
 2. Min träningsvärk kommer krypande från både förrgår och i går ;) Sköööönt!! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag brukar gå väldigt sällan på bodypump och alltid ha väldigt grym träningsvärk. Vet inte om jag gör det för sällan ;)

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen mig. Brukar väldigt sällan vara på bodypump men då jag varit har jag alltid grym träningsvärk efteråt! Kanske jag gör det för sällan ;)

  SvaraRadera
 5. Wow vilken motivernade blogg du har! Kör på!

  SvaraRadera
 6. Gissar att det är ungefär samma träningsvärk som när man gjort en massa squats. Då brukar det vara svårt att röra sig. Fast bättre springa än gå tycker jag.

  SvaraRadera
 7. Jo, jag får alltid en djävulsk träningsvärk i benen. Å då brukar jag ändå alltid fuska på andra belåten, för benen bara skakar! Även när jag körde bodypump regelbundet. Men jag är å andra sidan inte speciellt stark...

  SvaraRadera
 8. Jag blir likadan, särskilt om jag inte kört passet på ett tag. Lika när vi hade ett "nytt" yoga-pass med nya övningar, nya muskler som får jobba. Sen är det som om kroppen vant sig och värken blir inte detsamma.
  Men det kan nästan vara "äckligt" när man har så grym värk .. då är det inte skönt!
  Men även om du har värk även idag fixar du säkert en löptur. Ska själv ut på lite terränglöpning är tanken.
  =)

  SvaraRadera
 9. Har jag inte kört BP på länge kan jag inte gå dagen efter!

  SvaraRadera
 10. Ha ha tyvärr ingen erfarenhet av BodyPump men du verkar ha lika stark vilja som jag så jag tror nog du kommer att ta dig ut minsann :-)!

  SvaraRadera
 11. Tack, härligt att höra att det inte bara är jag.
  I så fall skulle jag ju varit klenare än majoriteten. Och så kan det väl inte vara? Hihi! ;-)

  SvaraRadera
 12. Skönt med träningsvärk :D

  SvaraRadera
 13. Jag får väldigt sällan träningsvärk över huvudtaget. Kan känna lite efter bp men inget extremt. Tyvärr. För jag älskar träningsvärk :)

  SvaraRadera
 14. Haha, vad härligt. Njut av värken! Nuförtiden blir det väldigt sällan att jag får sån värk, det händer bara när jag gör nåt het nytt eller när jag kör tung styrka. Och det gör jag ju aldrig nu när jag inte får lyfta vikter...

  SvaraRadera