lördag 19 maj 2012

Snabbdistans!

Idag blev det en löptur. Det började ok, men efter ca 1,5 km kändes mina vader som tunga, tunga stockar! Som tur var släppte det lite grann efter ytterligare en halv km.

Efter det kändes det riktigt bra. Jag körde på och när jag ser tillbaka på passet blev det 4,5 km snabbdistans med ett snitttempo på 6,03-tempo!  Nyduschad och nöjd! ---->


Efter att ha vilat i ett par minuter tänkte jag jogga ner men kände direkt att benen kändes pigga fortfarande, så jag bestämde mig för att köra lite korta intervaller. Det blev (ofrivilligt) progressiva (lite snabbare för varje intervall).
 1. 5,15-tempo
 2. 5,08-tempo
 3. 5,00-tempo
 4. 4,50-tempo

Vill vrida ur det sista ur kroppen i sista intervallen och slog till med 4,50-tempo. Jag är toknöjd. Men nästan lite missnöjd med att jag inte körde lite till. Eller så gjorde jag trots allt rätt och slutade när det kändes som bäst (?)

8 kommentarer:

 1. GRYMT jobbat !! :D Snabb som blixten ju :D

  SvaraRadera
 2. Grymt jobbat!

  Jag tycker att du gjorde rätt att stanna med flaggan i topp - då har du det som minne till nästa gång. :)

  SvaraRadera
 3. Härligt! Fort gick det! :-)

  SvaraRadera
 4. Jätte bra jobbat!! Och ibland är det bra att sluta då man är på topp! Ibland vinner man faktiskt på det!! Ha en härlig kväll!

  SvaraRadera
 5. Tjusigt! Och ja du gjorde helt rätt som slutade i tid!

  SvaraRadera
 6. Wow, vilken fart du har i benen!
  Ofta är det smart att stoppa när det känns bra, för då är det just det man minns - inte blodsmak och hjärtsnörp.

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt pass, underbart är ordet. Jag tror du gjorde rätt som slutade. Detta bär du med dig till nästa pass :D Ha en fin dag!

  SvaraRadera