lördag 5 maj 2012

Tips på vattenflaskor / Vätskebälte

Som sagt, träningsvärken känner jag redan av. I knew it!
Baksida lår, rygg och axlar är nog värst. Undra om jag kan springa imorgon...? Haha! Enveten människa och lite pannben på det, så går det.

En helt annan fråga; Har ni några bra tips på vatten/vätskebälte?
Det finns ju en uppsjö. Vilka sitter bra? Självklart beror det lite på kroppsformen, men om man ska generalisera lite? :-)


11 kommentarer:

 1. Jag gillar inte vätskebälten, har någon från adidas som säkert är bra men jag håller hellre flaskan i handen. Min coach jag hade när jag löptävlade i usa bara skakade på huvudet åt mig, you sweeeeeds...

  SvaraRadera
 2. Vi har ett bälte hemma men jag tycker det är lite klumpigt. (Är av Intersports egna märke). Däremot brukar jag ta en av de flaskorna i handen och springa med. Eller så brukar jag lägga en flaska i en buske där jag springer för jag kommer tillbaka till den platsen några ggr ..
  =)

  SvaraRadera
 3. Jag har två bälten. Ett ifrån Ullared och ett ifrån stadium(märke soc). De ifrån ullared älskar jag. de är perfekt och har en fick där jag kan ha nyckeln och kontokort om de skulle vara så. Dock är flaskorna stora och klumpiga :/
  Den andra sätter man på armen och den gillar jag inte alls, dock är flaskan jättebra och smidig. jag har haft med mig flaskan i löparjackan och de har funkat bra, men nu när de ska bli varmt blir de värre. Gillar inte att ha den i handen:/

  SvaraRadera
 4. Jag kör med swix vätskebälte, håller kallt på sommaren och varmt på vintern!

  SvaraRadera
 5. Röstar för vätskeRYGGA!
  Köpte en Nathan för 700 spänn inkl vätskelunga på löplabbet.
  REKOMWNDERAS!
  Sitter som en smäck, känner inte att den finns!

  SvaraRadera
 6. Jag använder Nathan både på bälte och rygga, ryggan heter X-ceed, bältena heter Speed 2 eller 3 beroende på antalet flaskor. Sitter kanon!

  SvaraRadera
 7. Du det känns skönt att ha en soulmate i bloggvärlden... andra kanske inte tycker att man är riktigt klok liksom :-)

  Kram och ha en trevlig lördag!

  SvaraRadera
 8. Jag har två - och båda funkar jättebra! Ett Perfekta med fem små flaskor. Och ett Swix med en stor flaska. PÅ sommaren sitter Perfekta bäst eftersom hela bandet består av resår och kan dras åt så det sitter som gjutet på höften. På vintern är Swix skönare.

  SvaraRadera
 9. Jag har ett från NewLine med 4 flaskor. Sitter bekvämt och bra. Enda nackdelen är att fickan fram är jätteliten och max rymmer en nyckel typ (jag vill hitta nått med plats för min iPhone).

  SvaraRadera
 10. Om jag har vatten med mig på ett träningspass så kör jag med ryggsäck. Jag gillar inte vätskebälten utan ryggan sitter bäst på mig.

  SvaraRadera
 11. Du såg mitt inlägg om bälte, så undvik SOC ;)

  Skulle oxå rekommendera Nathan både för att det är bättre passform, men även för att varje flaska rymmer mer utan att för den skull vara särskilt klumpiga.

  SvaraRadera