måndag 30 juli 2012

Jag tror inte jag riktigt har fattat...

...hur långt 17,7 km (till stora delar i helt obanad) terräng faktiskt är!

Bureborn bloggade om en upplevelse. Hon stod och tittade på målgången i loppet "Vildmarksmilen". På hemsidan beskrivs den som "Ett roligt terränglopp i vacker natur".

Bureborn beskriver det så här:
"Jag tjuvstartade en dryg halvtimme och hann precis klättra upp på toppen av Hemlingsbyn slalombacke för att njuta av målgången. Andras målgång. Folk spydde. Grinade illa. Stapplade. Svor. Stirrande oseende framför sig. Greppade sina krampande lår. Föll som furor över mållinjen. Blev liggande."

Jag säger som jag sa till henne. Om 1,5 månad är risken stor att det där är jag. All of the above, liksom! Jag kan inte låta bli att skratta lite åt beskrivningen hon gjorde. Just nu. Den 15 september skrattar jag förmodligen INTE. Det gäller ju att passa på medan man kan..... ;-)


13 kommentarer:

 1. Jag tycker att du är så j-kla cool som satsar på detta. Klart att du kommer att fixa det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag hoppas det... :-)

   Radera
 2. hehe, jag tror nog att du är tillräckligt förnuftig för att inte gå ut så hårt att du spyr och svimmar fullständigt;) kramp i låren däremot blir nog svårt att undgå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag ska försöka låta bli detta. Men med tävlingsadrenalin i kroppen vet man ju inte om det är kropp eller hjärna som bestämmer. :-P

   Radera
 3. Är ditt lopp också den 15/9? Övertygad om att det kommer att gå bra!

  SvaraRadera
 4. Ibland undrara man ju varför man utsätter sig själv för vissa saker, även om det är skönt efter. när man gråtit och spytt klart ;O)
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är väl just det. Ungefär som att föda barn. Efter ett par timmar/dygn minns man det med rosa skimmer... Haha!

   Radera
 5. Du kommer att klara det galant! Och det ligger väl lite i tiden att utmana sig själv... Allt ska inte vara så bekvämt och skönt! Då man upplevt det där grymma vill man ha mer! Man är fast!

  SvaraRadera
 6. Hehe!! Allt gör man, spyr, gråter, skadar sig och efteråt försöker man förklara för folket runtom sig hur mycket man älskar träning :-D

  SvaraRadera
 7. De kommer du fixa :D Beskrivningen gjorde att jag fick mig ett gott skratt :P

  SvaraRadera
 8. Spännande! Låter som ett fint lopp att se fram emot! Hejar på dig!!

  SvaraRadera
 9. Du kommer att skratta av GLÄDJE! För jag vet att du kommer att klara det där galant. :-)

  SvaraRadera