fredag 20 juli 2012

Löpvila suger!

Jag tar det lugnt på löpfronten med tanke på benet, "smällen" och blåmärket. Skulle först tränat gym i onsdags. Men det blev ju vilodag på verandan i solen. Allt gott så långt.
Sedan var ju tanken att jag skulle tränat igår, men då kom barnen hem från Värmland och jag ville umgås med dem lite grann.

Fast ska jag vara riktigt ärlig så är jag inte alls sugen. :-P
Jag försöker hitta motivationen till alternativ träning, men när jag inte kan/får springa så är jag inte motiverad till att träna alls. *suckar* Det är väl egentligen bara att ge sig iväg, men det tar verkligen emot. Idag ska jag göra ett nytt försök...!

5 kommentarer:

 1. Hejar på dig och hoppas du kommer iväg idag ;D Hihi :D

  SvaraRadera
 2. Vet hur det känns. Idag ska jag ge mig ut och springa, knäet känns bättre men jag har nu en veckas ofrivillig löpvila bakom. Känns jobbigt då man vill ut och springa men kroppen sätter stopp för det. Men träna styrka och njut av sommaren så kan du snart igen springa!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Instämmer!
  Jag bankade mitt knä i ett bord och har också löpvila. Visserligen skulle jag haft det ändå, men det blir inte samma sak när knäet gör ont samtidigt...
  Du är snart på benen igen, håll ut!

  SvaraRadera
 4. ;O) Ibland är det bara att göra utan att tänka!!
  kör hårt
  kram

  SvaraRadera
 5. Skulle inte Run4Fun kunna vara en bra grej för dig då? Det verkar vara en bra kombination av löpning, styrka och funktionell stretch. Haka på oss i augusti! :-)

  SvaraRadera