torsdag 12 juli 2012

Jag upptäckte en sak....

...när jag sprang milen sist.
Det var något som guppade lite irriterande. (Och när man lyckas lägga märke till något sånt när man är helt slut, så är det illa...)
Förvisso kunde jag ha syftat på mitt vätskebälte, men tyckte (faktiskt) att det satt något bättre när jag använde det nu, för andra gången. Nej, jag syftar på mina bröst... ;-)

Jag har alltid tyckt att mina sport-bh:ar har varit BRA! Men jag ska väl erkänna att just den jag hade vid det här tillfället, har ett  par år på nacken och behöver bytas ut.


Någon som kan ge tips på en sport-bh med D/E-kupa, som är riktigt bra? 

Allra helst vill jag inte ha en som har både knäppe i ryggen och korsade band bak. Det ser så krångligt ut att få på sig dem. Eller...?

17 kommentarer:

 1. Jag har typ skitsvårt att hitta en bra sportbh. Har E/F-kupa....
  Kör dubbla när jag joggar. Underst en 10 år gammal sportbh med bygel och över en hel sporttop. Inte det optimala, men det funkar. har köpt flera andra under senare år, men de funkar inte.:/

  SvaraRadera
 2. Har en från Shock absorber med knäppe och korsad ryg, tycker inte den är svår att få på :) Har två knäppen, låter alltid den översta vara knäppt så jag trör på mig bhn och sen knäpper jag bara den understa när jag har den på mig, tycker det är superlätt! :)

  Hehe jaa.. sjukdomsshoppaträningskläder är väl det mest träningsrelaterade jag gör för tillfället ;D

  SvaraRadera
 3. Jag gillar ju Röhnisch, som har 50% i deras webb shop just nu ( kanske inte på bh;ar iof....). Men Nike brukar också ha bra varianter.

  SvaraRadera
 4. Dom med knäppe i ryggen istället för sådan man trär på över huvudet ger ju dessvärre inte lika mkt stöd = det studsar mer.. Speciellt när man har lite större som du har så är det nog bättre med en sådan man får krångla sig i.. Då sitter det på plats sen! :)

  sv: har nog en relativt bra coremuskulatur är nog mest tekniken jag måste öva på och inte glömma bort att spänna magen när jag cyklar :P

  SvaraRadera
 5. Jag gillar Champions enkla sportbh, vet inte hur den fungerar med större bröst, själv har jag inga efter amning så problem solved ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag har faktiskt fräschat upp sportbh förrådet för inte alltför länge sen. Löjligt nog så är det inte något stort sport märke som fått mig att köpa på mig en hel hög sådana i olika kulörer utan Pierre Roberts som kan hittas tom i matvarubutikerna.

  SvaraRadera
 7. Jag använder endast shock absorber run när jag springer. Har en vit o en svart. Krånglig att knäppa när man är ovan men det lär man sig snabbt och den är så värd det!

  SvaraRadera
 8. Åh! Jag har den där svarta högst upp till höger och den är krånglig att få på, men jädrar vad den sitter! Jag har D-kupa men titsen rör sig inte ur fläcken och de lyfts upp mycket vilket gör att de ser mindre ut + att torson ser längre ut hihi :)

  SvaraRadera
 9. Vad jag har hört så är Shock absorber bäst om man har lite större byst. För min del (jag har AA-kupa) så funkar vilka sport-bh:ar som helst som inte har kupstorlek. Jag skulle SÅ GÄRNA vilja ha den gröna från H&M som du har på bild där, men den finns inte i butik och är slutsåld på nätet :(

  SvaraRadera
 10. Hitta den perfekta BH:n är bland svårare än hitta skor tycker jag. Jag har en Swegmark med knäppe bak (ej korsade band) som jag haft länge och är toppen att springa i. Annars är min favvo Nike, köpte även en från H&M men har inte sprungit i den än.
  =)

  SvaraRadera
 11. Jag köper mina från hogengård, brukar ta en storlek mindre för att den ska sitta som ett berg. Den passar mig superbra har också förr använt 2 st. då jag sportar men klarar mig numera med en eftersom detta är en "2 i 1" sportbh. Bäst är om man kan prova ut. Den finns i vissa affärer också.
  http://hogengard.jetshop.se/comfort-support-sportbeha-ah-p-2-c-102.aspx
  Lycka till!

  SvaraRadera
 12. Har använt Stayinplace sportbh i många år. Supersport för stor byst, sitter tight och håller bysten på plats.

  SvaraRadera
 13. Har beställt en sportbh från Miss Mary efter ett tips från en annan storbystad tjej... Kommer recensera så fort jag fått pröva den. ;-) Himla besvär med de där guppande sakerna. ;-)

  //Emma (som alltid är anonym vid kommentarer via mobilen)

  SvaraRadera
 14. Själv är jag i princip platt som en pannkaka - utan sportbehån - Casalls tvångströjemodell. Med den ser jag ut som en kille. Men jag tycker ändå att det guppar numer. Helt klart dags att investera i en ny.

  SvaraRadera
 15. Jag använder NewBodys bh:ar för 150 kr !! Perfekta!! och jag med min byst joggar, sitter perfekt. Men har oxå better bodies och cassall ( cassall sitter tight) jag har en body över om vill ha !!Kram

  SvaraRadera
 16. De här inlägget har jag totalt missat :/
  Jag har stayinplace, köpt på sportamore. Sedan har jag även av märket rönnisch. Jag trodde nog aldrig att den ifrån rönnisch skulle passa mig, för att den är så mjuk på något sätt. Jag fick ha storlek S och har D kupa annars. Sitter som en smäck :P Älskar denna sportBH :D

  SvaraRadera
 17. Jag har f-kupa och behöver nåt som sitter. Min favoritbutik är change, där får man bra hjälp och deras tränings-bh är SUPER!!

  SvaraRadera