onsdag 22 februari 2012

Som vanligt... Fast tvärtom!

Idag blev det som planerat (äntligen!) träning i form av Body Balance och Spinning. Det som inte var planerat var känslan över att "yogan" kändes helt underbar! Och spinning kändes riktigt trist... Så brukar jag ju aldrig känna?!

Tyvärr tycker jag att de har planerat passen i fel ordning. Jag hade gärna gått på BB efter det hårda spinningpasset, men men... Hur som helst.
Som sagt, först BB och instruktören som skulle haft det var sjuk. Instruktören de ringde in blev 10 minuter sen (...) och när hon väl kom, körde hon (tydligen) en gammalt pass. Som var sååå bra! Helt underbart!
Jag försökte lägga massor av rörelserna på minnet, så jag kan köra det hemma. Men jag lär väl inte komma ihåg allt (eller särskilt länge) tyvärr.Efter det var det spinning. Det stod 60 min activio, men instruktören måste fullständigt ha snöat in på "45 min backe activio-passet" (som annars är på tisdagkvällar). För hon körde bara backe, hela, hela tiden (?!) Förvisso tokjobbigt, men inte särskilt givande (tycker jag personligen). Helt plötsligt, mitt i passet, säger hon dessutom:
"- Och så ställer vi oss upp så vi kommer ur den gröna zonen och går in den gula".
WHAT?? Jag har ju för f-n legat (dessutom högt) i den gula zonen typ senaste halvtimmen...?! :-O

Jag började dessutom blöda näsblod mitt i alltihopa (som tur var slutade ganska snabbt igen)! Skumt...?Ja ja, det blir inte alltid som man har tänkt sig. Men återigen; GRYMT Body Balance-pass! Jag tar med mig den känslan från dagens träning! :-)

12 kommentarer:

 1. gul zon? Grön? grekiska för mig =) Haha Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är % av beräknad maxpuls. Under uppvärmning och i "vilopauserna" ska man ner på grön zon t.ex. Gul zon är den vanligaste (ca 75-90% av maxpuls om jag inte minns fel).
   Och sen brukar jag vara inne och nosa på den röda zonen i slutet av passen (över 90 % av maxpuls tror jag).

   Radera
 2. Härligt när man kommer in på en klass och allt bara känns rätt! Lika illa är det och komma in på ett pass som inte är som man förväntarsig och dess utom sämre, trist. Har inte kört jätte mycket med activio men de pass jag kört har varit helt ok!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de som jag har gått på innan har också varit ok, eller t.o.m. riktigt bra! Men har aldrig varit på detta onsdagspasset innan och vete tusan om jag går dit igen... :-P

   Radera
 3. Body balance är ju ju bara för bra alltså. Det är sällan man går ifrån en sådan klass med en dålig känsla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det brukar vara helt ok (jag är inte alltid jätteförtjust i yoga och liknande.) Men just idag var det KANON! :-D

   Radera
 4. GÖTT! Inte som man tänkt sig, men bra ändå :)

  SvaraRadera
 5. Tack =) Ja då är vi precis lika i den situationen, hehe!

  Skönt att ena passet blev så givande, men tråkigt med spinningen. Vad kan hon tänka sig när man bara kör backe. Det är ju svin jobbigt och då stiger pulsen. låter som en mindre roligt pass. Håller tummarna för att nästa spinningpass blir roligare! kramar

  SvaraRadera
 6. Knepigt att köra balancen först, jag hade också velat ha den sist. Men grymt att du fick tag i en så bra instruktör!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att hon kom från dina trakter. (I alla fall från göteborgshållet för hon hade kört på E20 och var sen pga det). Irene, vet du vem det är kanske? :)

   Radera
 7. Ja, det lät som du fick lite av allt i den träningen!
  Bra jobbat hur som helst!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig känsla efter bodybalance, men förstår din besvikelse över spinningen....usch vad sur jag hade blivit......:)

  SvaraRadera