1 kycklingfiléer
1 paprika
1/2 squash
1 morot
3 dl Matlagningsgrädde
1 dl vatten
Grönsaksbuljong (Funkar med hönsbuljong också)
Paprika
Curry
Salt & Peppar
Skär grönsakerna och kyckling i ca cm-stora bitar.
(Obs! Använd olika skärbrädor och knivar!!)
Bryn kycklingen lätt i stekpannan. Salta, peppra och ha på curry och paprika. Häll sedan över 1 dl vatten/buljong. Fyll sedan på med grönsakerna, ca 3 dl matlagningsgrädde och låt det koka i ca 15 minuter.
Serveras med pasta eller ris. Ingen LCHF här inte. ;-)
Mycket gott ser det ut!
SvaraRaderaVi har samma smak när det gäller träning =)
SvaraRaderaIdag blir det spinning och sedan innebandy efter detta, hehe!
Det ser så gott ut!
Så gott det ser ut! Superbra tips.
SvaraRaderaMUMS lät riktigt smarrigt!! :D
SvaraRaderaTackar! Jo det börjar kännas riktigt bra igen. Det är en härlig känsla :)
SvaraRaderaHej! Såg att du varit inne hos mig och kommentert, och nej det hade jag ingen aning om. Man fyller ju i även på appen om den ska vara kommentar bar eller ej. Skumt! Men ja får bli bättre på att slå igång datorn helt enkelt:)
SvaraRaderaSmothie receptet kommer, ska försöka få upp de imorgon kväll!