söndag 8 januari 2012

All respekt...

...till alla er som sätter klockan på (typ) 05.00 för att gå upp och träna!
Jag ska iväg till gymmet alldeles strax för lite morgonträning och vaknade strax efter klockan 07. Det räckte gott och väl för att jag ska vara en zombie... Hur orkar ni? ;-)


8 kommentarer:

 1. Jag är helt på din sida!
  Tycker 07 var bra gjort!!!
  Själv satte jag min klocka på 8:30 (utifall jag skulle råka sova så länge.. vilket jag inte brukar men nu har jag ju haft semester ett tag... :-))

  SvaraRadera
 2. Ja fem är tidigt tom för mig! :-)

  SvaraRadera
 3. Haha, man vänjer sig. ;) Jag går vanligtvis upp kl 5030 när jag jobbar, ska jag springa innan jobbet ringer klockan 0515, inte så stor skillnad alltså. Jag kommer då ca 30min senare till kontoret än vanligt, vilket fortfarande är före många andra. Lite segt nu när det är mörkt ute, för det finns absolut ingen belysning där jag springer och jag är en riktig fegis i mörkret. ;)

  SvaraRadera
 4. Kanske de är så i nattmössan att de inte vet vad de gör där vid 5-snåret? :) Brukat springa iväg omkr halv 7 på vardagarna och tycker det är alldeles tillräckligt tidigt. Annars är morgonträningen nog en vanesak har jag för mig.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att 7 är tidigt ...

  SvaraRadera
 6. Men det är ju en slags inspiration! :) Om du på något sätt kan sätta bild på känslan så går det också bra att skicka in en bild på! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Jag tränar på morgonen, dock inte idag och absolut inte vid 5. Under min julledighet tränade jag runt 9 och då funkar jag bäst.

  SvaraRadera