torsdag 19 januari 2012

Jakten resulterade i... ingenting.

Jag känner mig fortfarande inte helt hundra... Men så härjar det förkylning inom hela familjen också. Det är dessutom föräldramöte ikväll, så eventuellt träning på fredag, om jag inte mår sämre.

Jag var på stan häromdagen med ett nästan ett år gammalt presentkort (Ja, pinsamt!) i en sportbutik. Tänkte kika om jag kunde hitta något roligt på rean. Jag hittade ingenting! De hade ETT enda ställ med reaplagg. Resten var ordinarie pris. Vad är det för rea???


Jag hamnade istället i en annan sportbutik (där jag tyvärr inte kunde utnyttja presentkortet) och det enda jag gick därifrån med var en fleecetröja. Förvisso jättehärlig, men jag hade aldrig trott att en shoppingrunda i träningsklädernas tecken kunde sluta med noll, nada, INGENTING...?! 

8 kommentarer:

 1. Oj, det brukar ju mera vara som så att jag går till kassan med lite smått ågren för att jag hittat FÖR mycket och som vanligt vill jag ha ALLT!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det brukar vara samma här... Men sista tiden har jag inte hittat nåt. Vet inte varför..? Man känner ju inte igen sig själv. Hihi! :-)

   Radera
 2. Ja det var billigt. :)

  Hur stor skillnad var det då?

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. På fleecetröjan menar du?
   De kostar 299 kr/st annars, men de hade 2 st för 400 kr så jag köpte en till mig och en till sambon. :-)

   Radera
 3. Jag missade helt mllandagsrean i år känns det som. Jag var ju i Särna och kom hem den 1 januari. Begav mig ut i affärerna den 3 januari och då var det så urplockat att det inte fanns nått av värde kvar. Jaja, det blir ju i allafall billigt :-)

  Sv: Ja, det är lite skrämmande att ingen av tidigare "experter" förstått vad problemet var. Det känns ju inte som det borde vara ett så ovanligt problem. Till deras försvar får jag väl säga att jag delvis tror det beror på att dom är inriktade på graviditetsproblem, och eftersom det uppstod under graviditeten kollade dom nog efter andra saker...? MEn dom borde såklart ändå ha sett det.
  Nu hoppas jag bara att vi kan jobba fram en plan på hur jag ska hantera det här så det inte kommer fortsätta vara ett problem resten av livet. Jag har ju mått bra tidigare trots sned rygg, så det borde ju gå att träna upp muskler och sånt runt omkring så det minimerar belastningen på ryggraden eller nått...? Vi får se...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är väl så (att det blir utplockat). Men jag vägrar nästan gå dit före trettondagshelgen. Innan det ÄR det ju inte rea (nästan). Det är ju sen de riktigt billiga priserna kommer. Men i år tycker jag nästan höstrean var bättre än den sk. "mellandagsrean". Du missade inget medan du var i Särna. :-)

   Hoppas verkligen att det löser sig med höften. Det borde ju gå att göra NÅGONTING för att stabilisera upp det hela. Håller tummarna! :-)

   Radera
 4. Rea på sportbutiker är ofta ingen resa...supertrist!

  SvaraRadera
 5. Du kanske redan har allt du behölver och vill ha?! ;D Hihi ^^

  SvaraRadera