onsdag 25 januari 2012

Det här med socker och dålig mat.

Jag har ju vid tidigare tillfällen både skrivit och kommenterat hos andra att jag tycker att bloggare ska skriva sanningen. Inte bara de passen som går bra eller visa den maten som är nyttig. För att inspirera andra (eller hur man nu ska se på saken) skriver jag därför följande:

Riesen-uppehållet går...åt helvete. Jag har ätit det flera gånger i veckan (men åtminstone inte varje dag). Alltid något! Eum... Förbannade sockersug och värdelöst dåliga karaktär! :-P

Häromdagen åt jag makaroner (inte snabb-versionen förvisso) och ugnstekt falukorv med massor av ost. Jäkligt gott! Men det hör ju helt klart inte hemma i en träningsblogg. Egentligen. Väl....?Ja ja, nu var det sagt i alla fall.
Ny dag. Nya tag. Idag blir det träning. Vilken sort har jag inte riktigt planerat än. (Nej, jag är inte en planerar-typ när det gäller detaljerna). ;-)


13 kommentarer:

 1. Haha, där fick jag för groddarna. Falukorv är sjukt gott, jag älskar korv. Och Riesen. Har ätit godis varje dag i januari trots halvmesiga försök att låta bli. Fast sen toppar jag det med lite bättre grejer - det är väl balansen som räknas, eller hur?
  Om du tränar ska du äta. Nu blev jag sugen på falukorv i ugnen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha! Det var inte direkt pga groddarna. Men kanske omedvetet indirekt? ;-)

   Jo, det är väl sant. Huvudsaken är väl att balansen är relativt bra i slutändan.

   Radera
 2. Som du precis konstaterat i min blogg - man kan inte vara perfekt jämt! Det enda vi kan sträva efter är att majoriteten av tiden göra så bra väl som möjligt.

  SvaraRadera
 3. Ser gott ut! Här blir det äggkaka till lunch idag! :)

  Vad snygg headern har blivit!

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra att jag inte är ensam om de där jävla sockersuget... Men jag har faktiskt stått imot, inget godis sedan nyårsdagen!
  Du kanske skulle vilja bli min PT? Du är ju sååå grym ju med din träning!
  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan peppa dig i träningen, så får du peppa mig i "inte-äta-"socker". Deal? :-)

   Radera
 5. Vad uppfriskande!! Visst ska man berätta om allt! Inte bara då det går toppenbra och allt rullar på...har svårt att tro att det alltid är så :) Hahaha...riesen är ju gudagott så jag fattar varför du har svårt att stå emot!

  SvaraRadera
 6. Haha, jag tror det är många som inte riktigt berättar allt faktiskt. När jag läser bloggar tänker jag dock aldrig så men andra kanske gör :)

  Och btw, jag är helt "clean". Jag publicerar ju matrecept blandat med bakrecept även om allt är LCHF:)

  SvaraRadera
 7. Jag skulle dö om jag försökte ha Riesen-uppehåll!! :)

  SvaraRadera
 8. Så sant ... varför berättar man mest om när det är gott eller när man är nöjd & glad för något! Det kan vara lika "intressant" ibland att höra att ngt inte är särskilt bra ..
  Och jag håller med om Riesen - svåra att motstå!!
  =)

  SvaraRadera
 9. Ja, se där! Inte varje dag är ju en bra början!! Se till att håll fyra av tre dagar i veckan Riesenfria! Då har du ju en fin balans att starta med! Sen kan du ju utveckla om du vill, när du känner att det fungerar kalasbra med 4/3-fördelningen.

  SvaraRadera
 10. Den där falukorven såg ju jättegod ut! Å då äter jag inte ens kött... ;0)

  SvaraRadera