fredag 13 januari 2012

Ville ju haft!

Jag ångrar ihjäl mig att jag inte köpte den här Röhnisch-jackan när jag beställde skorna och vintertightsen. De enda storlekarna som finns kvar till rea-pris nu är XS och L... :-(

Den är ju skitsnygg! Inte så där tråkigt svart eller grå, som finns i överflöd. Ångrar, ångrar, ångrar mig! :-P


15 kommentarer:

 1. Förstår din frustration! Håll koll, har du tur är det ngn som skickar en i retur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det har jag ett öga på. Har kollat varje dag i en vecka... ;-)

   Radera
 2. Superfin, kolla runt på olika sidor ifall den finns i rätt stl där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har gjort det. Hittade den på Röchnisch egen hemsida för någon vecka sen, men då till fullpris. Och nu idag, hittade jag den inte där alls..? :-(

   Radera
 3. Tydligen andra som gillade den också. Typiskt.

  SvaraRadera
 4. jag skulle vilja veta vad du har för vintertights? och vad har du på fötterna om du springer ute på vintern? här är det snö och liksom min hundrafemtio grader så vanliga springskor vette tusan om det funkar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. De jag köpte var av märket "New Line" (på rea). Jag har ju inget att jämföra med, då jag inte haft några vintertights innan. Och så har jag inte lika kallt som uppe hos er. Men jag är jättenöjd. Fryser inte alls när det är runt nollan i alla fall.

   Vad gäller skorna är det nog vanliga som gäller. Däremot finns det ullstrumpor tror jag, som håller värmen bra och transporterar bort fukt. :-)

   Radera
  2. Ull-underställ, gärna i dubbla lager - köp vintertights som har lite paneler på framsidan så att inte vinden kyler. Ullstrumpor är det enda som funkar, jag använder dem från noll och neråt. Smartwool har fantastiska, håller flera år.

   Radera
 5. Äh, den var väl rätt trist, vilken tur att den var slut. :) (har hört att man ska jobba med affirmationer, kan det vara rätt taktik här?) Om inte annat så sparade du ju en slant ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. He he! Ja, jag får kanske försöka tänka så... ;-)
   Du skriver exakt det min sambo sa. Han är nog rätt nöjd att den var slut i min storlek..

   Radera
 6. Skitsnygg färg! En sådan skulle jag också vilja ha! Synd om dina storlekar är slut...

  SvaraRadera
 7. Vad snygg den var. Jag råkar ofta ut för det, funderar tills saker o ting tar slut. Hoppas du hittar den någon annanstans! Grattis till fin blogg!!

  SvaraRadera