måndag 23 januari 2012

Någon som fortfarande tycker att Katrins LCHF-bok är bra?

Anna bloggade om detta idag och jag var tvungen att leta fram Katrin Zytiomerskas blogg för att verkligen kolla om människan är så dum som hon uppger sig för att vara...

Jag bloggade om hennes bok för någon vecka sen. Jag har inte köpt den och kommer inte att göra det! Men här får ni ett litet utdrag ur hennes LCHF-bantning-smal-är-lycka-bok..... (*suckar och slår sig för pannan*)


"Du ska bli smal och snygg och kommer att älska dig själv och jag kommer att vara så stolt över dig och hoppas att våra vägar korsas en vacker dag och att du då kommer fram till mig och säger ”Du, Katrin. Jag läste din bok och gick ner 20 kilo” och sen kramas vi och kanske att vi till och med fäller en tår. Men nu är du fet och behöver inte alls komma fram till mig om du råkar få syn på mig på gatan för fetton är inte min melodi och jag tycker uppriktigt sagt att du är sagt att du är osmaklig. Dels för att du ser äcklig ut och dels för att det stör mig hur du medvetet kan förkorta ditt liv och utsätta folk i din omgivning som älskar dig för risken att du dör tidigare än du behöver. Med de orden är det dags att bli smal."

Undra om "alla" (jag hoppas att det inte är många, men...) som har köpt hennes bok i förhoppning om att gå ner i vikt, verkligen hade köpt den om de hade läst hennes ord här ovan FÖRST?? Snacka om att ha förutfattade meningar och trycka ner människor...?! *mår illa*
11 kommentarer:

 1. Men herregud, allvarligt?? Människan är ju stördare än störd...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skrev om det i bloggen för att jag tyckte att det faktiskt gått för långt - inte är det utseendet som avgör om man mår bra eller är frisk i kroppen. Hon är snabb på att kritisera andra, så då vågade jag lufta mina egna åsikter i saken, hade annars inte gjort det. Hon är inte någon bra förebild just nu, tycker jag.

   Radera
 2. Men hjälp, hur dum får man vara...och så alla dessa dieter till höger och vänster, tröttsamt!

  SvaraRadera
 3. Usch. Hon verkar ju inte riktigt klok den där Katrin.. Fyyyy. :(

  SvaraRadera
 4. Har aldrig gillat henne! Att någon ens har kunnat trycka boken betyder ju att dem människorna är lika inskränkta tycker jag. Att hon sedan har så många läsare varje dag kan jag svårt förstå mig på.

  SvaraRadera
 5. Sjukt! Nej, det är en bok jag verkligen inte tänker investera i!

  SvaraRadera
 6. Mmm.... osmakligt. Såg precis "debatten" på svt play, när hon propagerar för lchf. Ingen kan ju ha tagit henne på allvar efter den debatten iallafall. Hon avbröt, slängde ur sig puckade kommentarer, nedlåtande, hånfulla och gjorde miner när andra pratade. Ja fy. Hoppas ingen mår dåligt över ett puckos korkade ord.

  SvaraRadera
 7. Jag får liksom läsa om och om igen för att verkligen fatta.. jag fattar, men att man skriver så...
  Men det är också en PR grej - att få läsare. Tyvärr är det också så att alla inte har samma syn på människor.
  Karma... Någon gång, någonstans får man förhoppningsvis (!!) äta upp allt elakt man har sagt/skrivit.
  Man måste ta STORT ansvar som känd tjej tycker jag. Verkligen inte den sortens förebild jag vill att min dotter ska ha till exempel!

  SvaraRadera
 8. Vet inte vad jag ska säga!
  Men i mångt o mycket är hon förloraren. Tänk vad många underbara människor hon missar... Pga sina befängda fördomar o korkade åsikter!

  SvaraRadera
 9. Jag ser hennes ord som en enorm motivation samtidigt som jag vet att hon provocerar otroligt mycket, både i bloggen och i boken. Jag gillar boken!

  SvaraRadera
 10. På ett sätt skulle jag vilja läsa boken. Men jag tycker hon är för mycket. Så jag vill inte betala för den. Men jag ska läsa den om jag kommer över den. Vet att jag kommer blir förbannad när jag läser den för jag håller verkligen inte med henne. Lycka är så mycket mer än att vara smal om man ha något innanför pannbenet.

  SvaraRadera