lördag 21 januari 2012

Uppdrag: Tro på dig själv!


Jag fick en blogg-award av fina Karro som har bloggen "Livskraft". Jag tackar ödmjukast för de fina orden! Vi borde alla över lag bli bättre på att peppa och berömma varandra. Både träningsmässigt, efter mentala prestationer och i vardagssituationer.

Jag började skriva om min egen träning, mest för min egen del. Men samtidigt vill jag inspirera andra. Jag vill få andra att tro på sig själva och känna att de också kan överträffa sig själva! För det kan ni. Den mentala biten betyder så mycket. Vi måste tro på oss själva!
Och man måste inte vara starkast, smalast eller snabbast i spåret/gymmet. Man behöver bara göra sitt bästa!

Jag gick ifrån att vara en aktiv ridtjej, till en trebarnsmamma som (väldigt) lätt hamnade i soffan. Jag tyckte inte att det fanns varken tid eller ork för träning. Men det gjorde det. Jag blev piggare och även om man ibland får lite ångest över att man "offrar" en timme, ca 3 dagar i veckan, så är man mycket gladare och bättre mamma de timmar som man sen tillbringar med barnen/familjen! Våga utmana er själva!
För att nå ett mål behövs ett första steg

10 kommentarer:

 1. Där sa du något mycket sant! :)

  SvaraRadera
 2. Vilket bra inlägg! Det finns alltid tid. Alltid. Prioritera kallas det visst :)

  SvaraRadera
 3. Gillar din träningsblogg för du inspirerar. Heja dig!

  SvaraRadera
 4. Jätte bra inlägg!
  Och jag kan bara hålla med i allt du skrev.
  Tycker för övrigt att du är fantastiskt duktig på att peppa genom alla dina fina o goa kommentarer på min (och säkert andras) blogg också!

  SvaraRadera
 5. Kloka du!, precis som du skriver det finns ALLTID tid!

  SvaraRadera
 6. Så rätt! Och fin inställning.

  SvaraRadera
 7. Underbar bild! Säger så mycket.

  SvaraRadera
 8. helt rätt-man kan aldrig bli besviken om man gör sitt bästa. och olika dagar finns olika förutsättningar för detta. det är inte lätt-men det är det väl aldrig?

  SvaraRadera